Polnozrnata štručka z jajčno-zeliščnim namazom
Čas:
10 min
Zahtevnost priprave:
enostavno
Sestavine zadostujejo za:
1 porcijo
Priprava:
-
V skledi stepemo jajce, ki smo mu dodali zelišča, sol ter poper. Na ponvi segrejemo 5 g Rama z maslom in spečemo vmešano jajce z zelišči. Pustimo, da se ohladi.
-
Paradižnik narežemo na tanke rezine.
-
Štručko prerežemo na pol in na vsako polovico namažemo preostalo Rama z maslom. Na spodnjo polovico štručke naložimo umešano jajce in paradižnikove rezine ter pokrijemo z zgornjim delom štručke. Postrežemo.
Nasvet: Za še boljši okus štručki dodajte list zelene solate.
Sestavine
-
polnozrnata štručka
-
10 g Rama z maslom
-
jajce
-
mešana zelišča (npr. bazilika, drobnjak in origano)
-
sol
-
poper
-
½ paradižnika