Polnozrnata štručka z jajčno-zeliščnim namazom

Čas:
10 min
Zahtevnost priprave:
enostavno
Sestavine zadostujejo za:
1 porcijo

Priprava:

  1. V skledi stepemo jajce, ki smo mu dodali zelišča, sol ter poper. Na ponvi segrejemo 5 g Rama z maslom in spečemo vmešano jajce z zelišči. Pustimo, da se ohladi.

  2. Paradižnik narežemo na tanke rezine.

  3. Štručko prerežemo na pol in na vsako polovico namažemo preostalo Rama z maslom. Na spodnjo polovico štručke naložimo umešano jajce in paradižnikove rezine ter pokrijemo z zgornjim delom štručke. Postrežemo.

Nasvet: Za še boljši okus štručki dodajte list zelene solate.

Sestavine

  • polnozrnata štručka

  • 10 g Rama z maslom

  • jajce

  • mešana zelišča (npr. bazilika, drobnjak in origano)

  • sol

  • poper

  • ½ paradižnika

Preverite še ostale recepte: