Graham štručka s popečenim tofujem in gobami šitake

Čas:
10 min
Zahtevnost priprave:
enostavno
Sestavine zadostujejo za:
eno osebo

V ponvi na malo Rame Classic popražimo četrtino pora in 100 g gob šitake. Prepraženim gobicam dodamo z vilico pretlačeni tofu (približno 70 g). Premešamo, dodamo žlico ali dve sojine omake, ščep kajenskega popra in ščep kurkume.
Graham štručko nadevamo s popečenim tofujem in gobami šitake. Štručko posujemo s svežim sesekljanim peteršiljem.

 

Namig: Gobice šitake lahko zamenjamo s šampinjoni.


 

- graham štručka
- Rama Classic
- četrt pora
- 100 g gob šitake
- 70 g tofuja
- čajna žlica sojine omake
- ščep kajenskega popra
- ščep kurkume
- svež peteršilj
 

Preverite še ostale recepte: