Čabata s slanino in medeno-gorčičnim prelivom

Čas:
10 min
Zahtevnost priprave:
enostavno
Sestavine zadostujejo za:
eno osebo

Medeno-gorčični preliv pripravimo tako, da v steklenem kozarčku zmešamo žlico medu in žlico gorčice. Dodamo žlico limonovega soka, ščep soli in črnega popra. Kozarček dobro zapremo in pretresemo.


Čabato prerežemo na pol in jo namažemo z Ramo Classic. Nato dodamo na tanko narezano čebulo in slanino. Prekrijemo s kalčki in rukolo ter pokapljamo z medeno-gorčičnim prelivom.


Namig: Po želji dodamo rezino sira ali parmezana. 
 

- čabata
- Rama Classic
- čebula
- 2 rezini slanine
- kalčki
- rukola
- žlica medu
- žlica gorčice
- žlica limonovega soka
- ščep soli
- ščep črnega popra
 

Preverite še ostale recepte: